Billige og dekorative wallstickers – når væggene skal have nyt liv

05 marts 2019 Astrid Pedersen
Billige og dekorative wallstickers - når væggene skal have nyt liv

Trænger væggene i dit hjem til at blive peppet lidt op? Vil du gerne dekorere væggen i køkkenet – men gider du ikke et billede eller en plakat i en ramme, som bliver fedtet af mados i løbet af nul komma fem? Og skal børneværelset dekoreres på en kreativ måde, som gør det til en fornøjelse for de små poder at opholde sig derinde? Så burde du overveje de mange morsomme, finurlige, inspirerende, nyskabende og tankevækkende wallstickers, som findes på markedet.

Hvad er wallstickers – og hvorfor skal jeg vælge dem?

Wallstickers er en form for klistermærker, som er udviklet særligt til at klæbe op på vægge i hjemmet. De smarte wallstickers er inden for det seneste årti blevet vældigt populære som væg dekoration, da de repræsenterer en måde at dekorere, som tænker lidt ud af boksen og de faste, firkantede rammer – så at sige.

Med wallstickers kan du dekorere væggene der, hvor man normalt ikke ville hænge et billede eller en plakat: I gulvhøjde, i krogene, og på overflader, som er uegnede til ophæng, for eksempel på skrå vægge. Og så findes wallstickers i et utal af variationer. Du kan for eksempel vælge wallstickers med tekst. I køkkenet er det således populært at opsætte diverse husråd, opskrifter, og mundheld med relation til måltider i form af tekst wallstickers. På den måde kan du få både inspiration og motivation, når du befinder dig i køkkenet.

Wallstickers med kunst

En anden populær form for wallstickers er de, som afbilder kendte kunstværker. Her er gadekunst i særdeleshed et hit. Hvem kender ikke den efterhånden klassiske pige med den røde, hjerteformede ballon af den ikoniske gadekunstner Banksy? Nu kan du få din egen version af dette smukke og rørende kunstværk på din egen væg, i form af en wallsticker. Se dette, og flere spændende eksamplarer, på sohu-shop.dk

Flere Nyheder