Din cykel fra Time2bike skal også have lidt hjælp nogle gange

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Selv den bedste cykel fra www.time2bike.dk holder ikke evigt, selvom det kunne være skønt, hvis den gjorde; men alligevel er det her, du bør handle, hvis du skal have en god racercykel, en mountainbike, citybike eller en helt anden slags.  

En cykel er jo til for at blive brugt, så den bliver også slidt med tiden, så den kræver lidt vedligeholdelse, og måske skal den ligefrem have lidt reparationer, hvis du nu har været involveret i en ulykke med cyklen, eller du bare er væltet.

Det kan du måske klare selv, eller også skal du have den til en cykelmekaniker.

Dog er der en hel del, som du selv kan gøre ved din cykel, når den trænger til at blive tilset, repareret, eller du bare lige skal tjekke op på den.

Dette gælder faktisk også, hvis den har stået stille for længe: så kan den være rustet fast, eller noget er gået i stykker af sig selv.

Hvordan har din cykel fra Time2bike det?

Hver gang, før man skal ud at cykle, bør man lige tjekke, om der er luft i dækkene, og så tænder man selvfølgelig lygterne, hvis det er lygtetid.

Er der noget, som der piber på cyklen, så bør man nok lige se nærmere på det, om det er noget, der skal rettes ud, der skal værktøj til, eller den nævnte mekaniker skal indover.

Er der tegn på rust, så er det også med at holde øje med den slags, hvis det begynder at udvikle sig.

Man skal nemlig ikke undervurdere, at der også sker ulykker i trafikken, fordi ens cykel går i stykker, og det gælder også de bedste, hvis man ikke har holdt dem ved lige – så man sætter lidt ens liv på spil ved ikke at se til ens cykel.

Vær på den sikre side hver gang du skal ud at cykle.

Flere Nyheder