Få hjælp til indvendig istandsættelse af huset hos det lokale malerfirma i Karlslunde

30 maj 2021 Astrid Pedersen

Syd for hovedstaden finder vi Greve Kommune – et større område som rummer op til flere byer. En af disse er Karlslunde. Kommunen huser godt 50.000 indbyggere og er således blandt de større i hovedstadsområdet. Karlslunde er en hyggelig lille by med adgang til Køge Bugt cirka fire kilometer syd for Greve Strand. 

Karlslunde byder på såvel billige boliger som S togs linje og nem adgang til motorvejen. Det betyder at du kan være i hovedstaden såvel som nærmest hvor som helst på Sjælland inden for overskuelig tid når du starter ud i karslunde. Dette gør byen populær blandt pendlere som har brug for god mobilitet – og børnefamilier som gerne vil på afstand af storbyens larm og stress men som ikke helt ønsker at slippe forbindelsen til hovedstaden.

I Karlslunde finder du vuggestuer og børnehaver med stort set ingen venteliste samt nogle af de bedste skoler syd for København. Du kan således trygt flytte familien til Karlslunde og forvente at kunne blive boende i flere år.

Hvor kan jeg få hjælp til maling af min nye bolig i Karlslunde?

Har du og din familie således anskaffet en bolig i Karlslunde er I sikkert interesserede i at få den sat flot i stand inden I rykker endeligt på plads. Hvis I sætter et par uger af til indvendig renovering af boligen forud for indflytning giver I håndværkerne stærke forudsætninger for at kunne komme godt i bund med arbejdet.

Det betyder at resultatet bliver både flottere og mere holdbart end hvis det skal udføres mens boligen er fuldt møbleret. Og lader du et professionelt malerfirma forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk kan denne opgave blive løst på langt kortere tid end hvis du selv skulle forestå malerarbejdet.

Du kan finde den lokale afdeling af Malerkanonen i Karlslunde på hjemmesiden malerkanonen.dk.

Flere Nyheder