Få mere for din bolig

05 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Går du med planer om at sælge din bolig, er der flere ting, du kan gøre for ikke bare at gøre det nemmere for dig at sælge den, men også for at få potentielt mere for din bolig. En af de ting du med fordel kan gøre, er at rydde op og få malet. Du kan vælge selv at male eller få en maler til det. 

Da du alligevel skal have ryddet op og smidt ud når du har fået solgt, er det ikke skyndte spildte kræfter. Har du et hus, så start med at få ryddet op inde som ude. Du kan med sindsro gå godt i gang og smide ud. Når det er gjort, bør du male med en lys og neutral farve. 

malerkanonen

Mal og sæt blomster

Formålet med at rydde op og male er, at gøre din bolig mere indbydende. At der er luft og nymalet gør at evt. købere har nemmere ved at se deres egne møbler i hjemmet.

Derfor ryd op, sæt blomster. Gerne inde som ude alt efter årstid. Husk at du kun kan gøre et godt førstehåndsindtryk engang og en have hvor græsset er slået og der stå et par krukker med nye blomster gør et godt indtryk.

Har du et hus, hvor det ydre ser trist og grimt ud, bør du overveje om du også skal male dit hus. Da det koster mere end indendørs, er det altid en afvejning om det kan betale sig. Men alt andet lige er det nemmere at sælge et hus som står med ny malede vægge end vægge der er fuld af grønne alger, mangler mørtel her og der og ellers er snavset. 

Det er en god ide at starte med en sandblæsning inden du maler. Det fjerner gammel skidt, alger og pus og gør det nemmere at se, om du først skal have fat i en murer. Det endelige resultat vil blive langt flottere.

Flere Nyheder