Her er nogle brugbare metoder at benytte til ens webmail

08 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi håber, du har sat dig ind i din webmail, for man ender ofte med bare at være glad for, at den er etableret, og så begynder man at dele i nær og fjern ens adresse til den mail, så det høvler ind med mails.

Men førend det begynder at bugne i indbakken, så er det godt trick, at du lige finder ud af både det fundamentale med, hvordan din webmail virker, men også hvad den kan af nærmere specifikationer.

Det kan være nogle handlinger eller indstillinger, som der måske ikke lige er til at se, eller man ved, hvad de hedder, men som der gør arbejdet markant lettere for dig, når du skal bruge webmailen i det daglige.

Det kan være, du har brug for at have forskellige webmails fra den samme udbyder, men hvor indstillinger skal være forskellige, så de fungerer bedst på hver sin måde.

Det er lettere at blive klog på og sætte sig ind i, mens man bare modtager de første mails og ikke, når de kommer i stride strømme hver dag.

Lær din webmail at kende i god tid

Det er jo ikke heldigt, hvis ukendskab til ens webmail gør, at man mister en masse mails, de ender i spamfilteret, eller man ikke ved, hvordan man vedhæfter filer på dem.

Det kan også være sådan noget med, hvilke designindstillinger man har med at gøre med, som gør den mere personlig og indbydende at besøge hver gang, hvilket også gør det mere behageligt for øjnene at tjekke ens mails.

Angående ens øjne kan det være, at man bliver nødt til at ændre størrelsen på skriften på ens webmail, så man lettere kan læse den, eller at den netop fylder for meget, så man må mindske den.

Der er meget at “lege” med, som det er smart at sætte sig ind i, mens man har tiden til det.

Flere Nyheder