Hvilken motionscykel skal jeg vælge?

01 september 2021 Emilie Jacobsen

Vil du gerne i form, kan det være oplagt for dig, at du får en motionscykel derhjemme. Den passer til alle niveauer af motionister, lige meget om du er vant til at træne meget, eller du først lige skal til at i gang. Men hvis du skal købe en motionscykel, hvilken skal du så vælge? Der findes jo mange forskellige slags, og ikke mindst mange i forskellige prisklasser. 

Et sted, hvor du kan blive meget klogere på motionscykler, er på fitfact.dk. De har skrevet en stor guide om forskellige motionscykler, og du kan derfor læse om fordele og ulemper ved en række af de modeller, du kan finde på markedet. Dermed vil du være rigtig godt klædt på til at vælge en motionscykel. Du kan læse mere her

Highlights fra artiklen

Vil du gerne have nogle få highlights fra artiklen, inden du kaster dig ud i at læse den, kan du få dem her. Vi kan dog langt fra komme ind på alle detaljer, så det bedste vil være, at du selv læser artiklen, når du får tid. 

I følge fitfact.dk er Abilica Stream UB VII den klart bedste motionscykel til prisen. Den har et svinghjul på 9 kilo og hele 30 forskellige modstandsniveauer, som du kan indstille på displayet. Det gør det virkelig muligt for dig at tilpasse cyklen til den måde, som du godt kan lide at træne på. 

Hvis du egentlig helst vil cykle uden for, men måske ikke en kold, mørk vinterdag, vil du med Abilica Stream UB VII også kunne glæde dig over, at du kan køre ruter via Google Maps. I iConsole Appen, kan du se forskellige ruter på displayet, mens du cykler. Dermed får du fornemmelsen af at cykle udenfor. Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at være der selv, men det kan være med til at gøre din træning sjovere. 

Flere Nyheder