Pandekager – en ægte klassiker, man aldrig bliver træt af

15 juli 2019 Kamilla Tolnø
Pandekager - en ægte klassiker, man aldrig bliver træt af

Hvem elsker ikke pandekager? Uanset om det er til den sene morgenmad søndag morgen eller som dessert efter en lækker middag, er pandekager altid et ægte hit. Det skyldes, at de både smager godt i sig selv og med et væld af forskellig pynt og krymmel. Der er rig mulighed for at lave sin pandekage præcis, som man godt kan lide den – fx med vaniljeis, chokoladesauce, tivolikrymmel eller noget helt fjerde. Derfor er det også en oplagt ret at lave, når man har med børn at gøre. Det er nemlig ikke kun lækkert, men også sjovt at kunne være kreativ med sine pandekager.

Pandekager er utroligt alsidige

Pandekager kan bruges i utroligt mange situationer og laves på mange forskellige måder. Eksempelvis er der stor forskel på en klassisk tortilla og en fransk crepe – men de er begge former for pandekager. Når man har med pandekager at gøre, er der altså rig mulighed for at være kreativ og prøve sig frem, fx ved at tilsætte nye ingredienser eller krydderier i dejen. Man kan også forsøge at lave sunde pandekager med fx bananer og havregryn for at gøre sin morgenmad både lækker og sund. Med andre ord er der rig mulighed for at prøve kræfter og være kreativ med sine pandekager – så det er bare med at kaste sig ud i det.

Ikke så svært som man tror

Har man ikke lavet pandekager før, kan det virke svært og intimiderende at skulle kaste sig ud i. Pandekager er dog ikke så svære, som man tror – og når man først har lidt øvelse, er det en både nem og hurtig morgenmad, snack eller dessert. Derfor handler det bare om at turde kaste sig ud i det. Hvis du er sulten efter pandekager, kan du klikke på linket og finde en rigtig god opskrift, der er nem at følge.

Flere Nyheder