Undersøg de forskellige boligselskaber for ledige boliger

13 august 2021 Lotte Hindsberg

Har du brug for at finde en ny bolig har du mange muligheder, især hvis du er villig til at flytte ud fra centrum af København eller en af de andre storbyer. Jo mere du er villig til at flytte dig jo bedre og billigere boliger, kan du finde. Du kan f.eks. kigge på boligselskaber i Aalborg.

Det er markant nemmere at finde en bolig i Nordjylland end f.eks. i Århus. Der er mange andre fordele ved at finde boliger, der ikke ligger i centrum, ud over at de er billigere eller at du kan få flere kvm. for pengene.

Den bedre service i ydrekommunerne

Mange som tidligere har boet i en af de store byer, bliver overrasket over den langt bedre service de får, når de flytter ud til ydrekommunerne. Det et selvfølgelig et bestemt valg fra kommunernes side, da de ved at der skal noget ekstra til for at tiltrække nye borgere, der er tøvende over for muligheden for at flytte til området.

Mange kommuner, som ved at en af de største årsager til at mennesker tøver med at flytte til området skyldes, at de er i tvivl om de kan få et job eller om de er nød til at pendle. Noget der kan være svært at gøre, hvis man skal få ligningen med børnepasning og hentning til at få op.

Derfor har mange kommuner lavet et samarbejde med det lokale jobcenter og de omkringliggende virksomheder om at nye borgere kan komme forbi og blive introduceret. Det har den ekstra positive effekt at virksomheder, der også har været tøvende over for skridtet om at flytte, også tør tage skridtet, da de nu ved at det er muligt at få kvalificeret arbejdskraft.  

Der er også et stort udbud af fritidsaktiviteter. Aktiviteter der både henvender sig til børn og voksne.

Flere Nyheder